6997047852 Αλέξανδρου Παπάγου 4Α, Θεσσαλονίκη info@pureclean.gr


PURE CLEAN
Βιολογικοί Καθαρισμοί | ΘεσσαλονίκηΗ επιχείρηση του κ. Τζάτζου Παναγιώτη "Pure Clean", η οποία εδρεύει από το 2018 στη Θεσσαλονίκη, έχοντας πολυετή εμπειρία και γνώση αναλαμβάνει παντός είδους βιολογικούς καθαρισμούς σαλονιών, στρωμάτων, χαλιών, μοκετών, παιδικού εξοπλισμού και καθισμάτων γραφείου και αυτοκινήτου.

Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό υπηρεσιών βιολογικού καθαρισμού, η εταιρεία μας συνεχίζει ανοδικά την πορεία της, καθώς το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται να γίνουμε όχι μόνο μια επιτυχημένη επιχείρηση, αλλά μια επιχείρηση πρότυπο, αναβαθμίζοντας τη ποιότητα ζωής των πελατών μας.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΟι υπηρεσίες μας φέρουν την πιστοποίηση της TÜV AUSTRIA.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

 

ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΧΗΜΙΚΑ

ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΧΗΜΙΚΑ

Διαθέτουμε άριστα καταρτισμένο προσωπικό και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, καθώς και καθαριστικά οικολογικά, φιλικά προς τον άνθρωπο και τα ζώα, εξασφαλίζοντάς σας ένα υγιεινό περιβάλλον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΤΡΩΜΑΤΑ
ΧΑΛΙΑ - ΜΟΚΕΤΕΣ
ΣΑΛΟΝΙΑ
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Ο βιώσιμος καθαρισμός επιτυγχάνεται μέσα από τα σύγχρονες μεθόδους, τα προϊόντα και τον εξοπλισμό της Pure Clean, προσδίδοντας σημαντικά οφέλη στο σπίτι και την επιχείρησή σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ